Autentificare | Înregistrare

Scrie un subiect nou Răspunde la subiect  [ 13 mesaje ] 
Autor Mesaj
 Subiectul mesajului: O Dieta !
MesajScris: 11 Feb 2010 12:15 
Monster Kill
Monster Kill
Cash on hand: 0.00 $
A multumit de: 0
Multumiri primite: 0
Detinator Steam: Da
Am venit si cu o mica dieta Pentru cei care vor sa dea jos "sunculitza" si .. sa pastreze masa musculara!

RENUNTATI LA:
• Dulciuri rafinate de patiserie, creme, torturi, dulciurile din comert ambalate si în special toate dulciurile care se “rontaie”.
• Bauturi dulci, carbogazoase, artificiale, nectaruri din comert cu adaos de zahar.
• Fainoase, taietei, spaghete, piine alba din faina rafinata, produse de fast food.
• Bauturi alcoolice (bere, vin rosu, lichioruri de fructe).
• Carnea grasa de porc, smintina si frisca, margarina sarata, mezeluri, carne afumata, peste afumat, cirnati, carne tocata.
• Prajeli (carne prajita, oua prajite, cartofi prajiti).
• Alimente foarte condimentate.
• Conservele si mezelurile.

RECOMADARI:
• Carne slaba de pui, peste sau vita, preparata prin sistemul “înabusire”.
• Piine neagra, cu tarite sau graham.
• Supe slabe de legume.
• Fructe si legume în stare proaspata sau sucuri de fructe stoarse manual în casa si baute în prima jumatate de ora de la stoarcere.
• Ceaiuri din plante medicinale, ceai verde.
• Legume fierte sau înabusite.
• Salate de cruditati.
• Miere, sau dulciuri pe baza de fructe si miere, preparate în casa (cu moderatie), deoarece sint lipsiste de coloranti sintetici, adaos de zahar si conservanti.
Mic dejun - ora 8.00
• 2 felii piine graham sau cu tarite cu o lingurita de unt de casa.
• Un ou fiert moale.
• 250 ml de suc de portocale, mere, banane sau morcovi, stors proaspat în casa.
• felie de brinza de vaci sau un bol de brinza moale de vaci amestecata cu verdeata proaspat tocata.
• 100 grame de piept de pui fiert si foarte putin sarat.
Sucul de fructe poate fi înlocuit cu o cana de ceai verde sau ceai din plante medicinale cu multa lamiie si o lingura de miere sau neîndulcit.
Este permisa o ceasca dintr-o lingurita de cafea, proaspat risnita în casa. Cafeaua ar trebui evitata de personele cu tensiunea crescuta sau cu tulburari ale tranzitului intestinal sau alte afectiuni digestive (ulcer gastro-duodenal, gastrita).

Gustare - ora 10.30
• cana de ceai verde sau ceai din plante medicinale.
• Un fruct.
Prinz - ora 13.30
• Un bol de 300 ml de supa slaba de legume sau de pui.
• 150 g carne de pui sau de vita, inabusita, sau peste slab la gratar.
• 250 g de salata de cruditati.
Pentru a diversifica dieta, puteti sa mincati legume înabusite, în sos de rosii moi, tocate marunt si cu multa verdeata, alaturi de o bucata (150g) de carne de pui sau vita preparata la gratar.
O alta sugestie ar fi ficatei fierti sau la gratar, împreuna cu o salata de legume, piure de cartofi sau cartofi natur cu verdeata si putina lamiie.

Gustare - ora 16.30
• cana de ceai verde sau ceai din plante medicinale.
• Un fruct.
• prajitura de casa pe baza de miere sau fructe.

Cina - ora 18.00
• 2 felii de piine graham, neagra sau cu tarite (acestea pot fi înlocuite cu un bol de cereale cu lapte proaspat sau, dupa gust, cu mamaliga cu lapte).
• Un iaurt mic sau o cana cu lapte.
• 100 g carne slaba fiarta.

Va astept cu intrebari;)

Profil E-mail Neconectat

Subiectul mesajului: Re: O Dieta !
MesajScris: 11 Feb 2010 17:05 
Server Admin
Server Admin
..frate ceva sa pun pe mn cateva kg ce imi recomanzi?am incercat cu niste aminoacizi dar degeaba
Image

sa mentionez luam aminoacizii dar nu ma duceam la sala,daca stii ceva bun dar fara sa trag la sala sau creatina,daca imi recomanzi sa imi fac un program de mancare tin sa te anunt ca degeaba :| mi-am facut pun cateva kg pe mine si daca pierd cateva nopti nedormite le dau jos :( ,de mancat incerc sa mananc cat mai consistent(carne,preparate)de fapt mai mereu,rar sa mananc mancare gatitata.Te rog da-mi un sfat nu imi zi ca asa imi e felul si nu am cum sa ma ingras ca nu e adevarat cat am fost plecat in italia am luat kg bune in greutate fara sa vreau sau sa mananc cine stie ce!

Upload Imagini: Postimage | Shareimage
Upload Fisiere: ZippyShare | MegaUpload

Recomandare : Nu provocati moderatorii sau adminii in mod deliberat. Posturile care au ca scop crearea de conflicte intre useri si moderatori vor fi sterse, iar autorii vor fi sanctionati.

Profil E-mail Neconectat

MesajScris: 11 Feb 2010 18:37 
DreamCs Mod.
DreamCs Mod.
Cash on hand: 1,491.25 $
Multumiri primite: 3
Am o mare rugaminte MiT , daca te rog frumos schimbi culoarea fontului ? E prea inchis la culoare albastrul acela, mai ales pe font negru si cel putin mie im deranjzeaza ochii. Verdele e ok. Mersi anticipat.

@ javra : de mancat mananci cat de cat la aceleasi ore ? Eu asa stiu ca si aia conteaza :D .

Profil E-mail Neconectat

MesajScris: 11 Feb 2010 21:40 
DreamCs Mod.
DreamCs Mod.
Cash on hand: 335.75 $

Bank:417.25 $
A multumit de: 3
Multumiri primite: 10
din experienta mea psihicul conteaza foarte mult !
ex :dak vrei sa pui ceva pe tn si nu gandesti pozitiv tot timpul nu vei reusi !!
si cu aminoacizii dak ii iei trebuie combinati cu creatina sau sala singuri nusi fac efectul !

cu o luna de sala si cu ceva produse dp site asta http://www.animalpak.ro no sa mai ai probleme !

e acolo cam tot ce vrei , crestere rapida , definire , slabire .....

cateva sunt verificate de mn si au efect garantat

Profil E-mail Conectat

MesajScris: 04 Mar 2010 02:03 
Ultra Kill
Ultra Kill
Arma: Colt
Harta: Nuke
Mod Cs Preferat: normal
Cunostinte CS: Nu prea bune
toate astea fara sport sunt degeaba...

Profil E-mail Neconectat

MesajScris: 17 Mar 2010 22:14 
Killing Spree
Killing Spree
Cunostinte CS: Medii
Vreau si eu un sfat de la un priceput
Eu am un metabolism diferit
Orice mananac pun imediat pe mine absolut orice as manca , daca ati putea sa imi recomandati un regim sau orice care ar putea sa ma faca sa slabesc sau sa imi modific metabolismul w/e :lol:

Profil E-mail Neconectat

MesajScris: 18 Mar 2010 10:21 
Monster Kill
Monster Kill
PuF. scrie:
Orice mananac pun imediat pe mine absolut orice as manca , daca ati putea sa imi recomandati un regim sau orice care ar putea sa ma faca sa slabesc sau sa imi modific metabolismul w/e :lol:

Puf Nebun ... fi atent .. Incearca sa mananci ... la pranz.. Proteina din carne ..( pui vita.. ) pe gratar... Dimineata bagi si tu niste cereale cu lapte.. si seara 1 baana si .. un mar.. si aia e ;) o sa vezi rezultate:P .. asta dak dai drumu si putin la picioarele alea lenese:D la o alergare prin parc.... la o mica miscare la sala!

Profil E-mail Neconectat

MesajScris: 13 Apr 2010 23:01 
Killing Spree
Killing Spree
Cunostinte CS: Medii
MiT scrie:
PuF. scrie:

Puf Nebun ... fi atent .. Incearca sa mananci ... la pranz.. Proteina din carne ..( pui vita.. ) pe gratar... Dimineata bagi si tu niste cereale cu lapte.. si seara 1 baana si .. un mar.. si aia e ;) o sa vezi rezultate:P .. asta dak dai drumu si putin la picioarele alea lenese:D la o alergare prin parc.... la o mica miscare la sala!

Te iubeste pufu <3

Profil E-mail Neconectat

MesajScris: 20 Iul 2010 22:41 
Server Admin
Server Admin
Cash on hand: 376.30 $
Arma: aka
Harta: de_inferno
Mod Cs Preferat: CS
Cunostinte CS: Acum invat
javra de mic scrie:
..frate ceva sa pun pe mn cateva kg ce imi recomanzi?am incercat cu niste aminoacizi dar degeaba
Image

sa mentionez luam aminoacizii dar nu ma duceam la sala,daca stii ceva bun dar fara sa trag la sala sau creatina,daca imi recomanzi sa imi fac un program de mancare tin sa te anunt ca degeaba :| mi-am facut pun cateva kg pe mine si daca pierd cateva nopti nedormite le dau jos :( ,de mancat incerc sa mananc cat mai consistent(carne,preparate)de fapt mai mereu,rar sa mananc mancare gatitata.Te rog da-mi un sfat nu imi zi ca asa imi e felul si nu am cum sa ma ingras ca nu e adevarat cat am fost plecat in italia am luat kg bune in greutate fara sa vreau sau sa mananc cine stie ce!

Hehe cu asta m-am confruntat si eu mult timp. In primul rand trebuie sa umbli la alimentatie si somn,neaparat. Trebuie sa renunti cat de cat la alcool ( asta daca e cazul ) .
Cel mai bun produs pentru masa musculara,fara grasime este N-large 2 de la prolab, Iti recomand sa-ti ei varianta in galeata de 4 kilograme si ceva si nu vei regreta, Incearca sa te duci la sala de 3x pe saptamana , sa aibe muschiul timp sa se odihneasca . Daca vrei ceva forta inainte de antrenament iti recomand Storm de la Univresal ( e de ajuns luat inainte de antrenament cu o jumatate de or ) , Nu trebuie sa te descurajezi in primul rand,eu aveam in brat 28 cand m-am apucat de sala :-)) si ajunsesem acum 3 luni aproape sa am 36 cm in brat. Deci se poate,dar trebuie sa tragi cu putina adrdoare de fiarele alea.

E cam vechi topicul,dar poate te mai intereseaza . Numai bine.

Profil E-mail Neconectat

MesajScris: 20 Iul 2010 23:09 
DreamCs Mod.
DreamCs Mod.

ma intereseaza pe mn .

zimi pt abdomen ( oblici sii inferior cum ii definesc dak sti ) si ce miai recomanda sa iau dak sti

Profil E-mail Conectat

MesajScris: 20 Iul 2010 23:30 
Server Admin
Server Admin
Cash on hand: 376.30 $
Arma: aka
Harta: de_inferno
Mod Cs Preferat: CS
Cunostinte CS: Acum invat
Chestia e cat se poate de simpla Hell. Pentru un abdomen cu patratele trebuie in primul rand sa alergi. Am citit intr-un post d'al tau in care afirmai ca alergatul e egal cu 0. Tin sa te contrazic,alergatul + sala = corp de invidiat + ce zicea cel ce a creat topicul : Renunta la sucuri,acidulate,dulciuri ... adevarul e ca sunt niste sacrificii cam grele... dar cat de cat . Acum ... ce sa zic ... fa cam toate exercitiile care le stii tu pentru abdomen,randuieste-le...de la abdomenele clasice din stand culcat pana la echere ... Acum depinde ce vrei de la tine ... daca vrei sa-ti recomand un produs care " topeste " grasimea ti-as recomanda ( chiar daca nu am incercat asa ceva pentru ca n-am avut nevoie ) Animal Cuts de la Universal. N-am bagat prea multe proteine in mine,nu sunt chiar asa de experimentat dar am citit mult ... si pot sa te ajut cu ce am aflat ... :-)

Profil E-mail Neconectat

MesajScris: 20 Iul 2010 23:46 
DreamCs Mod.
DreamCs Mod.

nu neaparat patratele , da vreau sal vad eu plat frumos asa , ma duc la sala de 2 ani + alergat + fotbal +tenis de camp , am cheltuit la bani da mam blocat la ultimele 3-4 kg care trebuie eliminate.

poate te prind pe mess sa ma lamuresti mai bn :)

Profil E-mail Conectat

MesajScris: 27 Iul 2010 19:42 
Server Admin
Server Admin
Cash on hand: 151.85 $
Multumiri primite: 2
Arma: ak47/m4a1
Harta: d2etc
Mod Cs Preferat: clasic
Te ajuta foarte bine la TOT ... eu asta iau momentan si e foarte bun in 1 saptamana de la 66kg am 70.6kg
Image

Cum se administreaza ?
Se amesteca 100g cu 500ml apa/lapte degresat [de preferat lapte , stie toata lumea ce contine]
Si se bea in prima jumatate de ora dupa antrenament .
SAU se bea inainte de antrenament in caz ca nu ati mancat nimic , DAR pe urma nu se mai bea inca o portie.
Deci inainte daca nu ati mancat nimic sau dupa daca inaintea inceperii antrenamentului ati mancat. Eu cel putin intr-o luna de zile sala zi de zi , mai am 3 sferturi in tub .
PE LANGA ASTA trebuie sa mancati si voi mai bine nu ca mine cartofi prajiti etc chestii usoare si proaste . Cartofi fierti , paste , legume , etc.. Incercati si o sa vedeti ca da rezultate. [Si fratemiu de la un schilod :)) 58-60 kg a ajuns la 68 intr-o luna.]
Bft ! :thumbsup:

Only God Can Judge Me !

When you Jump In the Street
You will Jump In to Deep !

Profil E-mail Neconectat

Afişează mesajele de la anteriorul:  Sortează după  

Scrie un subiect nou Răspunde la subiect  [ 13 mesaje ]